Heerlijk uit eten bij Restaurant ZeeduinCulinair genieten in Wijk aan Zee

Reserveer een tafel

Over Restaurant Zeeduin

Geniet in het stijlvol ingerichte restaurant van heerlijke à la carte gerechten. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de duinen. Het uitgangspunt van het menu is vers van het mes en er wordt uitsluitend met de beste ingrediënten gewerkt. U vindt zowel vis,- vlees,- als vegetarische gerechten op het menu.

Loungeterras en hotelbar

Neem plaats op één van de heerlijke loungebanken van het terras en geniet van de omgeving. Ook kunt u hier gebruik maken van de à la carte gerechten of genieten van een heerlijke lunch. In de avonduren kunt u borrelen in de trendy hotelbar.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 17:00
  • Diner: 18:00 - 21:30

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

1 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 04 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.